2011 m. sausio 8 d.

Kokia yra Živilė?

Labas. Aš esu Živilė.
Gimiau naktį iš vasario 4 į vasario 5.
2 h 20 minučių.
Gyvenau labai įdomų gyvenimą (ir tebegyvenu).
Dar būdama maža krėsdavau įvairiausias išdaigas.
Lupdavau rozetes iš sienų, valgydavau saldainius tiesiog parduotuvėse, dažnai pasiklysdavau, krisdavau ir vėl keldavausi, ekspermentavau su maistu (iki šiol labai mėgstu valgyti bulvytes fri su ledais) ir visada juokdavausi.
Linksmas vaikas buvau.
O dabar noriu papasakoti dalykus, kurių net tikrai mane pažįstantys žmonės, matyt, nežino.
1. Dažnai lunatikuoju. Miegodama galiu atskleisti didžiausias savo paslaptis ir matyt net kalnus nuversti.
2. Esu išranki maistui. Nevalgau beveik jokių padažų, bet dievinu įvairius prieskonius. Nemėgstu žuvies, bet valgau kitas jūros gėrybes. Kai valgau mėsą, mane graužia sąžinė. Neįsivaizduoju kodėl. Todėl valgau jos labai mažai, tik tada, kada jaučiu, kad jau tikrai reikia. Dievinu daržoves. žalias, virtas, keptas, bet tik ne marinuotas.
3. Tikiu horoskopais. Išvis, mane traukia visas tas kosmosas, žvaigždės ir panašiai. Mane traukia dangus, paukščiai, viskas. Viskas, kas yra aukščiau mūsų.
4. Dauguma žmonių mano, kad būtent mes valdom pasaulį (na, nekalbu apie tikėjimą Dievu, bet po jo mes jaučiamės aukščiausios būtybės). O aš manau, kad kai kurie gyvūnai, jei tik turėtų galimybę kalbėti, užvaldytų pasaulį. Rimtai. Juk mūsų augintiniai mus supranta. Šunys, katės ir panašiai. jie jaučia. O mes niekad nesuprasim jų.
5. Dažnai meluodavau. Tai lyg liga kurį laiką buvo. Bet dabar aš pasikeičiau. Pati sau pasižadėjau daugiau nemeluoti. Kol kas puikiai sekasi. Nuo naujųjų metų nė karto neprigavau savęs meluojant (tas šventas šventas melas nesiskaito).
6. Turiu didelę didelę svajonę, tapti paukščiu. Kartais žiūrėdama į paukščius jaučiu kažkokį neapsakomą jausmą. Lyg būčiau jiems labai artima. Dažnai sapnuoju, kad skrendu. tiesiog jaučiu tą tuštumą po savimi, žemės trauką ir lengvumą.
7. Turiu blogą įprotį - kramtau nagus. Kai atrodo, kad jo atsikratau, jis smogia man su kaupu. (Beje, nagus kramtau ne savo. Ir ne rankų :DD)
8. Aš dažnai verkiu. Dažnai tiesiog žiūriu į naktį ir ašaros kaupiasi akyse. nes supranti, kiek visko praėjo ir kiek daug dar bus. Ir tada laikas sustoja.
9. kai niekas nemato, valgau daug šokolado. Savo kambary net mažą slėptuvėlę jam turiu. Valgau viena ir niekam neduodu (muhahahahaha).
10. Dažnai turiu daug daug minčių, bet negaliu jų perteikti žodžiais. Tada tiesiog tyliu.
11. Man labai patinka klausytis. Aš visada išklausau, jei reikia, patariu. žinau, kaip gera, kai žmogus nuoširdžiai išklauso.
12. Mane traukia liežuviai :D Tai turbūt pats keisčiausias mano bruožas, bet kai vaikinas taip šelmiškai iškiša liežuvį, aš išsilydau :D
13. Turbūt niekas nežinojo, bet iš tiesų aš esu vaikinas.
14. dabar visi žino, kad aš ką tik sulaužiau savo pažadą nemeluoti. Nors, aš tiesiog mėgstu juokauti.
***
VANDENIS.
Tipiška hipė. Turi gigabaitus draugų tarp vyriškosios lyties atstovų ir tuoj tave pames, jei uždrausi su jais bendrauti. Jai nusispjauti į pinigus ir tavo įvaizdį, taip kad gali per daug nesistengti. Vis dėlto geriau būtų, kad tavasis intelekto koeficientas viršytų visiško kretino lygį. Dievina laisvę ir nenori stipriai prisirišti prie vieno žmogaus. Seksas ją domina vidutiniškai. Kartais jai pakrinka protas Tada ji gali išdarinėti toookius dalykus… Tada ją geriausia ir kabinti. Lovoje garbinga, bet retai mylėdamasi visiškai pasitenkina.

2 komentarai: