2011 m. sausio 24 d.

Kitu kampu. Tiesiog.

Mokykloj mes tikrai geerai leidžiam laiką.
Mokykloj juokiamės, kol suskausta pilvus.
***
Rusų kontrolinis. Na, aš ir mano sausainiukai nusprendėm atsiskaityti rusų kontrolinį per kūno kultūros pamoką. Labai gražiai susėdom tryse, aiškiai nei viena nieko nesimokė, tad apsiginklavom „šperom“.
Tiksliau - aš turėjau gerą „šperą“ ir ramiai, neišsiduodama ja naudojausi. Deja, vienas mano sausainiukas visai neįvaldęs šito meno... traukia „šperą“, o rankos dreba taip, kad nesupaisysi kas vyksta, lyg traukulių priepuolis koks... Džiaugiamės, kad nepagavo.
***
Istorijos pamoka. Jei atvirai, mūsų mokytojas kažkoks keistas. Jis  truputį (truputį?!) ištvirkęs ir visaip kaip nukrypęs, bet šiaip mokytojas puikus.
Mokytojas Živilei: Kas yra mulatas?
Živilė: Juodaodžio ir baltojo vaikas?
Viktorija: ZEBRAS!
Mokytojas apsimeta, kad neišgirdo, o mes su Vika pradedam raitytis iš juoko ir kurti visokias nesąmones susijusias su istorija.
Šiandienos sapalionės:
„1904 metais buvo iškastas Panamos kanalas, o prie jo susibūrė pedofilų klanas. Prieš pat antrąjį pasaulinį karą, 1940 metais Adolfas Hitleris sužinojo apie tą klaną. Jis atskrido iki Panamos Kanalo savo drambliu Rudžiu (nežinia, kodėl jį taip pavadinimo, juk dramblys buvo ne rudas, o rožinis...) ir negailestingai išžudė visus pedofilus. Taip, Hitleris labai mylėjo vaikus. Ypač berniukus. Bet nemanykit, kad pedofilus jis išžudė gerais tikslais. NE! Hitleris irgi buvo pedofilas ir dar gėjus. Jis išžudė visus savo konkurentus ir atidarė 7-12 metų berniukų stovyklą. stovykla buvo labai labai didelė. Taip visi nekalti berniukai buvo uždaryti. Jų buvo keli tūkstančiai. Hitleris mėgavosi kiekvieno jų draugija, o išprievartavęs ir kitaip sutraumavęs nužudydavo juos ir nupjaudavo skalpus. Hitler kaput, sakysit? Ne! Pedo kaput.“
Po visų šitų nesąmonių žvengiam susirietusios, momentais dustam.
Mokytojas: Živile, neuždusk! Kas tau dirbtinį kvėpavimą darys?
Živilė: Aš... ne.. už.. už.. dusiu...
Mokytojas (šelmiškai): O tu žinai, kaip tas dirbtinis kvėpavimas daromas?
Manau, kad Živilės persigandęs žvilgsnis buvo nepakartojamas. Tikrai dar kartą nepavyktų tokio nustatyt.
 ***
Biologija. Dabar mums pamokas veda praktikantės.
Tomas: O jūs kada nors skrodėt žmogų?
Praktikantė: Ne, bet skrodžiau varlę.
Tomas: O js nebijot, kad varlė lauks jūsų anapus?
Praktikantė: Ne, ta varlė pasiaukojo dėl mokslo.
Tomas: Ta varlė DĖJO ant mokslo!
***
Pilietinis. Tas pats pakrypęs istorijos mokytojas, džyz! Pamokos metu nieko labai ypatingo, bet po pamokos laukė kinnda weird pokalbis...
Mokytojas: Živile, šiandien buvai labai išdykus! (šelmiškai kilnoja antakius)
Živilė: Ne!
Mokytojas: Taip taip! Ateik čia (tokio šelmiško balso daar negirdėjau. Šlykštukas)
Živilė: Nė už ką! (Išbėga iš kabineto).
***
Valgykloj irgi nesnaudžiam. kaip maži vaikai žaidžiam su maistu. Paimam pyragėlį, išvoliojam jį cepelinų padaže, burokėliuose, kopūstuose, vėl cepelinų padaže, galiausiai ant viršaus uždedam pomidorą ir apipilam arbata. Tiesiog šedevras! Delikatesas! Kas nori paragaut?:)

2011.01.20.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą